مراسم پیاده روی باحضور حضرت آیت الله علوی بروجردی مدظله العالی در شهرستان بروجرد
بسم الله الرحمن الرحیم
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله علوي بروجردي(مدظله العالي): اين مراسم معنوي كه با حضور تعداد زيادي از دلسوختگان و شيفتگان حضرت فاطمه زهرا سلام الله عليها برگزارشد، حضرت آيت الله علوي بروجردي مدظله العالي بعد از طي مسافت از بيت آيت الله العظمي بروجردي تا امام زاده جعفر با پاي برهنه به اقامه عزاي حضرت صديقه طاهره پرداخته و شيعيان و شيفتگان بر شهادت مظلومانه آن حضرت اشك ماتم ريختند.
اين گزارش حاكي است، مراسم سوگواري حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) با سخنراني حضرت آيت الله علوي بروجردي با بيان فضائل و مبارزه حضرت صديقه طاهره با ظالمان و غاصبان حريم ولايت ادامه يافت.
ايشان در ابتدا فرمودند: امروز سوم جمادي الثاني شهادت صدیقه کبری است و بايد بر خود بباليم و ارج بنهیم كه مملکت ما در دنیا تنها مملکتی است که به نام عزای فاطمه زهرا تعطیل است. سپس در تبيين منطق فاطمه زهرا فرمودند: مگر منطق حضرت صديقه چیست و آن حضرت چه میخواهد بگوید كه اين مورد هجوم و حمله واقع شدند؟
ايشان در تبيين وضعيت جزيرة العرب قبل از بعثت رسول خدا صلي الله عليه وآله فرمودند: رسول الله در میان امتی دعوت و رسالت خودش را آغاز کرد که مردمي متفرق و بت پرست بودند و ربا عامل اقتصادشان بود، ثروتنمندان، زر و زور بر مردم حاکم بود، رسول خدا بر اساس معنویت این مردم را کنار هم گرد آورد، پیغمبر این مردم متفرق و به دور از تمدن را جمع و در کنار هم گرد آورد و آنها را با معنویت و خدا آشنا کرد و از بتها روی گردان کرد. و به آنها گفت: همه الههها و بتها را کنار بگذارید. البته بايد بدانيم، این الهه و بت میتوان پول، همسر، شغل و يا هرچیزی که میتوان انسان را از خدا دور کند و انسان را در مقابل دستور خدا قرار دهد، باشد. و نيز به آنها گوش زد كرد، تا نگویید خدای یگانه و فاصلهها را از بین نبرید به جایی نمیرسید همين مردم بعدا تمدنی را خلق کردند كه ابرقدرتهای آن زمان را درنوردید
سپس ايشان در ادامه سخنان خود فرمودند: در همه حکومتها و نظامها معمول است وقتی حادثهای رخ میدهد، دستهجات سیاسی و احزابی شروع به تلاش و فعاليت میکنند، آنچه در زمان پیغمبر اتفاق افتاد، این بود که همه ارزشهای جاهلی از بین رفت، پیغمبر در مدینه مردم را برابر و برادر کردند، زندگیهایشان را تقسیم کردند، و این عدالت زمان پیغمبر برقرار بود؛ اما زمانی که رسول خدا از دنیا رفتند کسانی که از اسلام ضربه خورده بودند و کسانی که زور مداری و زر مداری را قبل از بعثت پیغمبر تجربه کرده بودند همه دست به دست هم دادند، در سقیفه بنی ساعده جمع شدند و اجتماعی را تشکیل و با هم دست به دست هم دادند تا منافع شخصی و قبیلهای را مقدم و معیارهای پیغمبر را پشت سر گذاشتند. به جای اینکه یک قبیله باشند چند قبیله جدا شدند، و در لباس اسلام جاهلیت خودش را عرضه کرد. آنهایی که در سقیفه بنی ساعده جمع شدند جاهلیت عرب قبل از اسلام بودند، اما در لباس اسلام آمدند. همین امروز جاهلیت به نام عدالت و مساوات بین مردم حکمفرما است و این جاهلیتی که حاکم کردند. ظواهری از اسلام مانند نماز اول وقت، روزه را ميگيرند، اما ریشه دین و اساس دین که تحت ولایت چه کسانی باید قرار بگیرند را رها كردند. اگر قرار بود که تحت ابوسفیانها و یزیدها قرار بگیرند، همین افراد قبل از پیغمبر هم بودند و لذا ضرورتی نداشت که پیغمبر بیاید، همان ابوسفیان حکومت میکرد.
بنابر همين گزارش حضرت آيت الله علوي بروجردي در ادامه سخنان خود فرمودند: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) تنها کسی است که فریاد زد و در مقابل همه ایستاد، حتی رئیس دولت و حکومت را در حضور هزارن نفر از مسلمانان در مسجد پیغمبر استیضاح کرد. حضرت صديقه طاهره (سلام الله عليها) تنها در مقابل رئیس دولت ایستاد و مردم را دعوت کرد که به هوش باشید و توجه داشته باشید اگر اسلام منحرف شود مسئله فقط مسئله ما نیست، بلكه مسئله نسلها و قرنها است، این انحراف خواهد ماند.
معظم له در ادامه سخنان خود گفتند: حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) میخواست پیامی را به مردم برساند و رساند، به اينکه اینها با تشكيل سقيفه و معين كردند حاكم، اساس اسلام را تغییر میدهند و براي منافع دیگری و مقاصد شخصي دارند این كارها را انجام ميدهند، لذا حسابشان با حساب پیغمبر جدا است؛ اما مشکل بر سر این است، مردمی که در اینجا جمع شده بودند و مخاطب حضرت فاطمة زهرا (سلام الله عليها) بودند یک نفر سراغ فاطمه نیامد و ایشان را یاری نکرد.
ايشان فرمودند: البته این حرکت براي مردم ارزان تمام نشد، همین مردم مدینهای که یک نفر جواب حضرت را نداد فاصله ای نشد دیگر این مدینه قرنها روی آرامش را ندید. کسانی که علی نمیخواهند، کسانی که طالب ارزش نیستند کسانی که عدالت را نمیخواهند و در مقابل ظلم فریاد نمي کنند؛ سزایشان امثال معاویه ابی سفیان و حجاج بن يوسف سقفي است.
حضرت آيت الله علوي بروجردي در پايان سخنان خود فرمودند: فاطمیه بزرگداشت این ارزشها است. فاطمیه زمان و زبانی برای بازگو کردن این حقایق است. خودمان را بشناسیم و بدانیم اگر فاطمه نبود، مکتب شیعه و مکتب فاطمی و علوی مرده بود و نشانی از آن نمیماند. اگر امروز در دنیا بیداری اسلامی است، توجه داشته باشید بیداری اسلامی جز با نام علی و فاطمه زهرا و در قالب مكتب شیعه امکان ندارد.
كاربران گرامي ميتوانيد تصاوير به اين مراسم را در قسمت نگار خانه
و يا روي همين قسمت كليك كنيد و مشاهده نماييد