بسم الله الرحمن الرحيم
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت آيت الله علوي بروجردي، اين ديدار با حضور شهردار محترم قم و تني چند از اعضای شورای اسلامی شهر و جمعي از معاونان شهرداري كلانشهر قم و در بيت آيت الله العظمي بروجردي برگزار شد. حضرت آيت الله علوي بروجردي با اشاره به انتصاب مجدد آقاي محمد دلبري به سمت شهردار قم فرمودند: از انتصاب مجدد شما خوشحال شديم، مردم شهر قم قدردان زحمات شما هستند و اين قدرداني در رأي نمايندگان آنها در شوراي شهر قم تجلي يافت و شما با رأي قاطع به عنوان شهردار قم منصوب شديد.
حضرت آيت الله علوي ادامه داد: در نشستهايي كه با برخي علما و مراجع داشتم نيز اين امر به تاييد ايشان رسيده و آقايان از عملكرد شما در سمت شهردار شهر قم ابراز رضايت كردهاند.
استاد حوزه علميه قم در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به جايگاه شهر قم به عنوان پايتخت مذهبي ايران ابراز داشت: شهر قم با توجه به وجود بارگاه منور كريمه اهل بيت (س) و قرار گرفتن حوزه عليمه قم در جوار اين بارگاه نوراني عظمتي عظيم پيدا كرده است كه توجه زائران و طلاب علوم ديني را به خود جلب كرده است.
آيت الله علوي بروجردي با تاكيد بر اينكه حوزه علميه قم دنيا را متوجه شهر قم كرده است ابراز داشت: قم پيشاني جمهوري اسلامي ايران است و حركت اين انقلاب بزرگ از اين شهر منشأ گرفته و مرجعيت شيعه نيز در قم شكل گفته است، بنابراين هر اقدامي در اين شهر صورت گيرد مورد توجه و الگو قرار خواهد گرفت.
وي با اشاره به اينكه اين شهر متأسفانه در گذشته بدون داشتن طرح جامع رشد كرده و امروز اصلاح نابسامانيها با توجه به مشكلات مالي بسيار دشوار و پيچيده است ابراز داشت: مشكل بافت فرسوده قم و عدم دسترسي به خيابانها در اين بافت، يكي از مشكلات اصلي شهر است كه بايد بدون اينكه منجر به خرابي اين بافت شود با مهندسي دقيق راههاي دسترسي به خيابان براي آن در نظر گرفته شود.
استاد حوزه علميه قم با تاكيد بر لزوم بازنگري در نحوه ساخت و سازها و تشويق مردم به ساخت ساز بر مبناي معماري ايراني و اسلامي تاكيد كرد: اين كار خصوصاً در بافتهاي فرسوده بايد مورد توجه قرار گيرد تا اين مناطق هم از حالت فرسودگي در بيايد و هم شكل ظاهري خود را از دست ندهد و شهرداري بايد در ارائه مجوز شرايط ويژهاي را در نظر بگيرد.
آيت الله علوي بروجردي با اشاره به اينكه عملكرد آقاي دلبري در مدت زمان كوتاه تصدي وي بر شهرداري قم بسيار محسوس و ملموس بوده است ادامه داد: علاوه بر كارهاي عمراني بزرگي كه در قم صورت گرفته، در فضا سازي و زيباسازي شهر نيز بسيار تلاش شده است؛ رودخانه قم بسيار خوب طراحي شده و البته هنوز هم جاي كار دارد، احداث باغ راه بهار در مقابل مسجد اعظم نيز كار بسيار خوبي است كه بر اساس معماري ايراني و اسلامي در حال شكل گيري است كه انشاء الله اين كار نيز مورد توجه زائران حضرت معصومه (س) قرار ميگيرد.
وي با تاكيد بر اينكه قم از نظر آب و هوا بسيار خشك است و ايجاد و نگهداري فضاي سبز در آن بسيار مشكل است گفت: با وجود تمام مشكلات خوشبختانه در اين مسئله نيز شهرداري به خوبي وارد عمل شده و در كل فضايي در قم ايجاد شده كه تمايل سرمايه گذاران براي حضور در اين شهر و سرمايه گذاري در بخشهاي مختلفي همچون ساخت هتل و مراكز تجاري كه مورد نياز زائران است را فراهم كرده و شهرداري بايد براي حمايت از سرمايه گذاران تشويقهايي را در نظر بگيرد.
توليت مسجد اعظم قم ادامه داد: در جهت زيباسازي و چشم نوازي شهر قم تلاش زيادي صورت دادهاید و بايد اين حركت همچنان ادامه يابد، چون درخت و فضاي سبز به انسانها نشاط و روحيه ميدهد و نورپردازي ميادين و فضاهاي سبز شهر را درخشان و زيبا جلوه میدهد و باعث روحيه دهي به مردم ميشود و هر چه در اين زمينه در قم كار شود باز هم كم است.
آيت الله علوي بروجردي با اشاره به اينكه زيبا سازي با اسلامي سازي منافاتي ندارد تاكيد كرد: اسلام بارها بر زيبايي تاكيد كرده است و شهر قم بايد به عنوان ام القراي جهان اسلام متبلور شود، امروز حدود هفت هزار مستبصر از اقصي نقاط جهان در اين شهر مشغول تحصيل هستند و هر يك از اين افراد ميتوانند به عنوان سفيري از اين شهر هويت شيعه را در همه ابعاد آن از جمله بحث مديريت شهري به دنيا منتقل كنند و بايد از اين ظرفيت استفاده كرد.
وي در پايان با اشاره به اينكه كار در شهر قم دشوار و نوعي مجاهده است خاطرنشان كرد: با همت مردان بزرگ همه مشكلات سهل ميشود و ما خوشحاليم كه آقاي دلبري مجدداً اين توفيق را پيدا كردهاند كه مسئوليت شهرداري قم را عهده دار شوند و بايد توجه داشته باشيد كه كار در شهر قم در هر سطحي خدمتگزاري به حضرت فاطمه معصومه (س) است و بايد قدردان اين نعمت باشيد.
|