به گزارش پايگاه اطلاع رساني دفتر حضرت آيت الله علوي بروجردي (مدظله العالي) به نقل از خبرگزاري حوزه؛ آیت الله علوی بروجردی ظهر امروز در دیدار مسئولان همایش علمی، فرهنگی «آسیب های غنا و موسیقی» که در دفترمعظم له برگزارشد، اظهار داشت: مسئله غنا در قرآن و در لسان روایات مورد نهی قرار گرفته است .
این استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: موسیقی و مجالس لعب و لهو در دربار عباسیان بطور چشمگیری رشد پیدا کردو فقهای شیعه با ارائه ادله قرآنی و روایی با مجالس بیهوده گویی و پوچی گرایی مبارزه کرده اند .
آیت الله علوی بروجردی با بیان اینکه استناد مستشرقین برای معرفی اسلام، داستانهای هزاریک شب بغداد است، ادامه داد: رشد و توسعه غنا و موسیقی لهو و لعب در دوران خلفای عباسی که موجب امتیاز ویژه اسلام و قرآن نزد مستشرقین می باشد جای تاسف است.
وی یکی از اهداف دشمنان نظام اسلامی را استفاده از ابزار موسیقی و تخدیر اذهان عمومی بخصوص جوانان دانست و بیان کرد: ائمه اطهار(ع) همواره با موسیقی و غنا و لهو و لعب به مبارزه برخاسته و با سیره و گفتار انزجار خود را از آن اعلام کرده اند .
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: استکبار برای اینکه بتواند مقاصد و اهداف خود را به خوبی در جوامع اسلامی پیاده کند؛ به دنبال ایجاد سرگرمی های مبتذل و مخرب برای مردم بخصوص نسل جوان است و امروزه استکبار جهانی با شبکه های ماهواره ای و سایت های اینترنتی و با پخش موسیقی های مبتذل درصدد تحقق اهداف پلید خود در جوامع اسلامی است .
آیت الله بروجردی با بیان اینکه«دشمنان موسیقی های تخدیری را در جامعه تزریق می کنند» تصریح کرد: بدنام ترین خواننده موسیقی های لهوی و حرام، قهرمان ملی استکبار جهانی برای جامعه اسلامی معرفی می شود.
ایشان تشخیص موسیقی حلال و حرام را کار تخصصی دانست و تاکید کرد: با توجه به این که آلات مشترک همچون طبل ،شیپور از ابزار مارش جنگی به شمار می رود، حضرت امام خمینی و مرحوم آیت الله خوئی مسئله موسیقی حلال و حرام را مطرح کردند.
زیبا خواندن قرآن غنا نیست
این استاد حوزه با بیان اینکه«زیبا خواندن قرآن غنا نیست» ادامه داد: غنا یعنی موسیقی و صدایی که مربوط به مجالس لهو و لعب و پوچی است، و زیبا خواندن قرآن کریم به هیچ عنوان غنا محسوب نمی شود.
وی تاکید کرد: استفاده از ابزارآلات لهو و لعب و غنا در هر مجلسی حتی عزاداری امام حسین (ع) اگر به سبک موسیقی های حرام غربی اجرا شود حرام می باشد و این را همه فقها تاکید می کنند .
این استاد سطوح عالی حوزه علمیه یاد آور شد: باید مردم را با موسیقی های حرام آشنا کرد؛ زیرا امروزه برخی از موسیقی های که از صدا و سیما پخش می شود آمیخته با حرام است و در شأن رسانه ملی نیست .
آیت الله علوی بروجردی خطاب به مسئولان همایش علمی فرهنگی آسیب های غنا و موسیقی خاطرنشان کرد: کارشما باید بصورت کاملا علمی و دقیق برگزار شود تا موجب سوء استفاده دشمنان قرار نگیرد زیرا کار باید هدفدار و اثرگذار در جامعه باشد .
وی با بیان اینکه دستاورد این همایش، جدید، قابل عرضه و مقابله با توطئه های دشمنان می باشد تصریح کرد: دین اسلام ، جامع ،کامل و برای همه زمان ها حرف تازه دارد و فقه شیعه نیز فقهی پویاست که می تواند نیازهای مردم را برآورده سازد.